Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάντε το κρεβάτι σας ζεστό και άνετο με 4 εύκολους τρόπους (εικόνες)

4 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

cozy-dwmatio-708

Το κρεβάτι είναι ο αγαπημένος χώρος των περισσότερων ανθρώπων, αφού εκεί ξεκουράζονται και παίρνουν δυνάμεις. Ο καθένας θέλει να είναι όμορφο και άνετο.

Με 4 απλούς τρόπους και χωρίς πολλά έξοδα μπορείτε να μετατρέψετε το κρεβάτι σας σε μια cozy γωνιά.

Επενδύστε σε ένα μαλακό και ζεστό χαλί

Αυτό το πρώτο βήμα από το κρεβάτι σας είναι πάντα το πιο δύσκολο, ωστόσο, όταν γίνεται πάνω σε κάτι μαλακό και ζεστό γίνεται κάπως πιο ανώδυνο. Ενα γούνινο για παράδειγμα χαλί κάτω από το κρεβάτι σας θα ήταν μια ιδανική λύση.

Δημιουργήστε ουρανό

Αγοράστε αρκετά υφάσματα και κρεμάστε από το ταβάνι, τοποθετώντας άγκιστρα. Εύκολα και γρήγορα το κρεβάτι σας θα αλλάξει όψη.

Προτιμήστε λινά σεντόνια

Αν θέλετε και μπορείτε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, επενδύστε σε λινά σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Τα λινά σεντόνια αντέχουν περισσότερο στο χρόνο απ’ ότι τα βαμβακερά, ενώ θα δείτε διαφορά και στον ύπνο σας.

Σαν ύφασμα έχει την ικανότητα να εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων, ενώ οι ίνες του επιτρέπουν στον αέρα και την υγρασία να κινηθεί. Ενα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι πως μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλο τον χρόνο, αφού τον χειμώνα σας κρατούν ζεστούς και το καλοκαίρι δροσερούς.

Επενδύστε σε ένα καλό ανώστρωμα

Ενα άνετο ανώστρωμα θα κάνει το κρεβάτι σας πιο μαλακό, ενώ θα κάνει το στρώμα σας να κρατήσει περισσότερο. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα με πούπουλα ή φτερά για καλύτερο αποτέλεσμα.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, 2015 at 11:41 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply