First Phase Digital

Η ημέρα Ηνωμένων Εθνών είναι ένας διεθνής εορτασμός της επετείου της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945.

Την άνοιξη εκείνου του έτους οι αντιπρόσωποι πενήντα εθνών συναντήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο για να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στον χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Η ημερομηνία 24η Οκτωβρίου χαρακτηρίζει την ημέρα στην οποία λήφθηκε επίσημα ένας ικανοποιητικός αριθμός επικυρώσεων για να προωθήσει τα νέα Ηνωμένα Έθνη.

Ιδιαίτερα λαμπρός ήταν ο εορτασμός και στην πόλη της Κοζάνης όπου εκτός του σημαιοστολισμού των δημόσιων κτιρίων και των δημαρχείων της περιοχής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στον χώρο της προτομής του Π.Μελά στην συμβολή των οδών Π.Μελά και Κ. Παλαιολόγου.

Στις εκδηλώσεις παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Δυτ. Μακεδονίας κ. Σταύρου Γιαννακίδη, Δημοτικών & Περιφερειακών Συμβούλων, σχολείων, της στρατιωτικής μπάντας και πλήθους κόσμου παρέστη και κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.