Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φοιτήτρια Νομικής ξεσπάει: Οι γυναίκες με κρίνουν για την εμφάνισή μου (εικόνες)

29 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

low708

Η 18χρονη φοιτήτρια νομικής Πόλα Ουρσού ξεκίνησε μόλις τις σπουδές της αλλά το πρώτο αρνητικό πράγμα ήταν η κριτική των άλλων γυναικών για την εμφάνισή της.

Πρόκειται για μια πανέξυπνη φοιτήτρια η οποία σοκαρίστηκε από την αντίδραση των γυναικών στο πανεπιστήμιο που της έκαναν παρατηρήσεις από την πρώτη μέρα και κοίταζαν εξεταστικά τα μαλλιά, τα τακούνια και τα ρούχα της.


Η Πόλα μίλησε στην εφημερίδα των φοιτητών The Tab:
«Πήρα πολλές παράξενες ματιές από κορίτσια που εξέταζαν την εμφάνισή μου. Στην αρχή προσπαθούσα να τους εξηγήσω αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι δουλειά των άλλων πώς θα είμαι».
Η Πόλα δηλώνει φεμινίστρια και προσέχει την εμφάνισή της γιατί την βοηθάει στη ζωή της.


«Μου παίρνει ώρα να ετομαστώ το πρωί. Ξυπνάω, κάνω ντους, παίρνω πρωινό και στη συνέχεια προσπαθώ να φορέσω κάτι ενδιαφέρον κάθε μέρα, να φτιάξω τα μαλλιά μου και να βαφώ. Είναι μια καθημερινή συνήθεια. Οταν μου αρέσει η εμφάνισή μου νοιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δουλεύω καλύτερα. Το κάνω για τον εαυτό μου, όχι για τους άλλους», λέει.


Η Πόλα ζει στην Τουρκία με την οικογένειά της όταν δεν σπουδάζει στο Royal Holloway University του Λονδίνου. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν βλέπουν ισότιμα τις γυναίκες και είναι λυπηρό όταν άλλες γυναίκες θέλουν να σε κατεβάσουν. Θα έπρεπε να στηρίζουμε η μια την άλλη και ο τρόπος που ντύνομαι με κάνει να νιώθω ισχυρή».

Η Πόλα στην Αγκυρα:


Δημιούργησε ένα μπλογκ για να διηγηθεί τις εμπειρίες της που είχε μεγάλη επιτυχία. «Ενοιωσα έκπληξη όταν πήρα πολλά θετικά σχόλια και πολλές γυναίκες μου είπαν ότι είμαι θαρραλέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κρίνουν τους άλλους, δεν τους ζητώ να γίνουν σαν εμένα», δηλώνει.

 

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2015 at 12:50 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply