3η-food-expo-2016Το  Επιμελητήριο Γρεβενών σε συνεργασία με την Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν.Κοζάνης του Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΑΕΠΕΚ} καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών,  Τεχνολογίας Τροφίμων & Εξοπλισμού καταστημάτων, «3η Foodexpo 2016», «υπό την ομπρέλα» του Επιμελητηρίου  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 3 Νοεμβρίου 2015 με υποβολή σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (Εμ.Πππά 7,Νικόλαος Καρανίκος , τηλ. 24620 85501).

Η έκθεση που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan expo  στην Αθήνα και  θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαρτίου 2016, παρουσιάζει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον, που αναδεικνύεται από τη μεγάλη ζήτηση περιπτέρων από εκατοντάδες υποψηφίους εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αναμένεται -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρίας «Forum A.E.»- να ξεπεράσουν τους 720, ενώ η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 30.000 τ.μ.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενίσχυση των εμπορικών δεσμών και συνεργασιών για τις επιχειρήσεις του κλάδου που θα λάβουν μέρος, η γνωριμία  των εκθετών με εμπορικούς αντιπροσώπους από όλο κόσμο που θα προσκληθούν να την επισκεφθούν και η μεγιστοποίηση εν γένει των εμπορικών ωφελειών για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Το Επιμελητήριο προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκή χώρο για την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών που θα εκδηλώσουν ως τις 3/11/2015 εγγράφως το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, θα προχωρήσει άμεσα στην εκμίσθωση του τελικού χώρου που θα αποφασιστεί από τη Διοίκησή του, λαμβανομένων υπόψη των αιτήσεων που θα δεχθεί.  Για το λόγο αυτό, αμέσως μετά τη λήξη της ορισμένης καταληκτικής ημερομηνίας παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής (ήτοι 3/11/2015) από τα μέλη, θα πραγματοποιηθεί -με την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων και της διοίκησης του Επιμελητηρίου- σύσκεψη , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, προκειμένου να συζητηθούν οι προϋποθέσεις και οι όροι συμμετοχής και να εκμισθωθεί έγκαιρα ο εκθεσιακός χώρος που θα εξασφαλίσει την κατά το δυνατόν καλύτερη, επιτυχέστερη  και αποτελεσματικότερη προβολή των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ            

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.