Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ριάνα: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου για το χωρισμό της Μπιγιονσέ

25 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

riana-petra-skandalou-gia-to-xwrismo-tis-mpigionse.w_l (1)Για έναν ολόκληρο χρόνο η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ είχαν χωρίσει και αιτία δεν ήταν άλλη από τη Ριάνα. Νέο βιβλίο «καίει» την άτακτη τραγουδίστρια και προκαλεί σάλο.

Αυτό το άτακτο κορίτσι ήταν η αιτία του χωρισμού του ράπερ Τζέι Ζκαι της Μπιγιονσέ. Φυσικά, δεν πρόκειται για άλλη από τη Ριάνα.

Για ένα ολόκληρο χρόνο είχαν χωρίσει ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ λόγω της τραγουδίστριας της r’ n’ b όπως αναφέρει το βιβλίο για τη ζωή της Μπιγιονσέ που φέρει την υπογραφή του  δημοσιογράφου J. Randy Taraborrelli αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει την έγκριση της τραγουδίστριας.

Στις σελίδες του μπορεί να διαβάσει κανείς για τις κρίσεις στη σχέση του Τζέι Ζ και της Μπιγιονσέ και για το ότι ο αστέρας της αμερικανικής ραπ μουσικής είχε απατήσει την Μπιγιονσέ με τη Ριάνα.

Ο δεσμός του Τζέι Ζ και της Ριάνα …άνθισε το 2005 όταν ο Τζέι Ζ συνεργαζόταν με την, 17χρονη τότε, Ριάνα. Ως γνωστόν, ο τζέι Ζ ήταν εκείνος που «εκτόξευσε» την καριέρα της RiRi στα ύψη και της «χάρισε» ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, το «Umbrella». ΄Οπως επίσης αναφέρεται στο βιβλίο, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει αναφορικά με τον παράνομο δεσμό των δύο καλλιτεχνών είχαν εξοργίσει τη Μπιγιονσέ.

Αλήθεια, ή ψέματα, το θέμα είναι ότι τα media …. βοούν. Θα απαντήσει η Μπιγιονσέ; Κρατάμε την ανάσα μας!

thetoc

This entry was posted on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2015 at 22:34 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply