Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το YouTube… κοκκινίζει: Η νέα υπηρεσία του που πρόκειται να ενθουσιάσει (video)

23 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

youtube_1

Το YouTube δηλώνει έτοιμο να προσφέρει την «απόλυτη εμπειρία» στους χρήστες του. Βίντεο χωρίς διαφημίσεις, με δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής ανά πάσα στιγμή. Ολα αυτά φυσικά, με το… κατάλληλο αντίτιμο.

Από τις 28 Οκτωβρίου και έπειτα το YouTube ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους χρήστες του ένα σύνολο από καινούργιες δυνατότητες. Παρακολούθηση βίντεο χωρίς καμία ενοχλητική διαφήμιση, δυνατότητα download οποιουδήποτε βίντεο και αναπαραγωγής του χωρίς την χρήση του διαδικτύου αλλά και αποκλειστικές σειρές και ταινίες. Ολα αυτά βέβαια, για όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή στην πασίγνωστη ιστοσελίδα.

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «YouTube Red» και θα κάνει ντεμπούτο στις Η.Π.Α στις 28 Οκτώβρη. Ο δημοφιλής δικτυακός τόπος μέσω του επίσημου blog του, χαρακτήρισε την «κόκκινη» εκδοχή ως την «απόλυτη εμπειρία YouTube».

Η… απόλυτη εμπειρία όμως κοστίζει. Συγκεκριμένα, για να απολαύσει κανείς τις παροχές του YouTube Red, θα πρέπει να πληρώνει 9,99 δολάρια κάθε μήνα. Οσοι το κάνουν αυτό, θα ξεφορτωθούν μια και καλή από τις διαφημίσεις. Πέραν αυτού όμως, θα μπορούν να κατεβάζουν όποιο βίντεο επιθυμούν, είτε στον υπολογιστή είτε σε smartphone ή tablet, και να το βλέπουν ανά πάσα στιγμή χωρίς να βρίσκονται εντός δικτύου.

Αυτά είναι μόνο τα αρχικά προνόμια που προσφέρει το YouTube στους υποψήφιους συνδρομητές του. Σε επόμενο στάδιο, η «κόκκινη» εκδοχή του θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με σειρές και ταινίες από «κορυφαίους δημιουργούς του YouTube. Αυτό που δεν συμπεριέλαβε στην ανακοίνωση του, είναι αν με την κυκλοφορία του YouTube Red, η ως τώρα χρήση της γνωστής ιστοσελίδας θα αλλάξει ή όχι.

Ωστόσο φαντάζει σχεδόν απίθανο το YouTube να αλλάξει την ταυτότητα του. Τα βίντεο του θα παραμείνουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του, ενώ μόνο συγκεκριμένες playlist εκπομπών και σειρών θα είναι αποκλειστικές στο YouTube Red.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το επίσημο blog του YouTube:

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2015 at 18:52 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply