Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί…
ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ
Μεταβαίνει σε προγραμματισμένο χρόνο σε περιοχές των Γρεβενών και παρέχει επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες – 

Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΕΤΟΣ» για την Αστυνόμευση – Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, από σήμερα (23.10.2015), διαθέτει Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.), η όποια προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πολίτες περιοχών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.) εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΕΤΟΣ» για την Αστυνόμευση – Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα των Γρεβενών στελεχώνεται από τρεις αστυνομικούς, που προέρχονται από την τάξη, την ασφάλεια και την τροχαία, ώστε να μπορούν να επιλαμβάνονται στο σύνολο των αστυνομικών αρμοδιοτήτων, ενώ επιπλέον διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για την πρώτη ανταπόκριση σε διάφορα θέματα ή αιτήματα των πολιτών.

Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα, έχει ως αποστολή, μεταξύ των άλλων και τα εξής:

  • την αμεσότερη διεκπεραίωση ζητημάτων καθημερινού χαρακτήρα,
  • την άμεση παροχή αστυνομικών υπηρεσιών στους πολίτες,
  • την ανάπτυξη σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας και την παροχή πληροφοριών, οδηγιών, συμβουλών κ.λπ. στους πολίτες και
  • τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στο πλαίσιο της ενιαίας και συνολικής πολιτικής αστυνόμευσης, σε εναρμόνιση με τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά Αστυνομικά Πρότυπα.

Έχουν ήδη οριστεί 6 δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στα Γρεβενά και τα οποία θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες που θα ανακύπτουν, και συγκεκριμένα:

Δευτέρα: Έλατος – Καληράχη – Μέγαρο – Κυπαρίσσι – Καλλονή – Τρίκορφο – Άγιος Κοσμάς – Λειψί – Εκκλησιές – Ροδιά – Σύδενδρο – Οροπέδιο

Τρίτη: Πόρος – Κνίδη – Έξαρχος – Ποντινή – Παλαιοχώρι – Σαρακίνα – Δίπορο – Ιτέα

Τετάρτη: Άγιοι Θεόδωροι – Ανθρακιά – Κηπουρειό – Κρανιά – Πριόνια – Καλλιθέα

Πέμπτη: Μαυραναίοι – Ζιάκας – Αβδέλλα – Περιβόλι – Σπήλαιο – Τρίκωμο – Κοσμάτι – Μοναχίτι – Μικρολίβαδο

Παρασκευή: Μεγ. Σειρήνι – Αμυγδαλιές – Ελεύθερο – Άγιος Γεώργιος – Κιβωτός – Μηλιά – Βατόλακκος – Ταξιάρχης – Κοκκινιά

Σάββατο: Μαυραναίοι – Ανάβρυτα – Πολυνέρι – Αλατόπετρα – Πρόσβορο – Αετιά – Φιλιππαίοι – Μεσολούρι – Δοτσικό – Σαμαρίνα – Σμίξη – Πανόραμα – Λάβδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.