ΠΑΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣΣυλλαλητήριο πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ Γρεβενών την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Γρεβενών.

Σε ανακοίνωσή του, ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

Μέσα στον Οκτώβρη η κυβέρνηση θα φέρει το πρώτο πακέτο μέτρων. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το νέο ασφαλιστικό! Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας, της προστασίας από τον επαγγελματικό κίνδυνο, σε απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τα δήθεν βάρη του ασφαλιστικού. Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά τους εργαζόμενους, κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια, όλες τις ηλικίες. Αφορά τους ΕΒΕ, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες. Πλήττει βάναυσα τις γυναίκες. Καμιά κατηγορία, κανένας κλάδος δεν θα διασωθεί μόνος του.

Κανένας να μην ξεγελαστεί από την προσπάθεια διαχωρισμού των εργαζομένων, των επαγγελματικών κλάδων! Το «διαίρει και βασίλευε» είναι η δοκιμασμένη τους τακτική απέναντι στο λαό!
Τα μέτρα πρέπει να επιστραφούν από συνδικάτα και εργαζόμενους ως απαράδεκτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.