Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ιδιωτική τηλεόραση έγινε 25 χρόνων -Τα τρία video που έφτιαξαν όλα τα κανάλια μαζί

16 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

tvΤα 25 κεράκια της σβήνει αυτή τη χρόνια η Ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση. Είκοσι πέντε χρόνια, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι, τεχνικοί, παρουσιαστές,

δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συνέβαλαν «για να φθάσουν στους δέκτες των τηλεθεατών οι καλύτερες παραγωγές» αναφέρει η ΕΙΤΗΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, εμπεριέχεται μήνυμα του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος, πριν από περίπου είκοσι χρόνια σημείωνε: «Όποιες και αν είναι οι επιφυλάξεις, όποιοι και αν είναι οι φόβοι, υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δικαιώσει και το πείραμα και την πραγματικότητα που διαμόρφωσε. Η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου στον χώρο της τηλεόρασης και μαζί της η σταδιακή αποδυνάμωση της σκοταδιστικής, αναχρονιστικής και αντιδημοκρατικής μονομέρειας στην πληροφόρηση».

Στο εορταστικό αυτό κλίμα οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας ετοίμασαν σειρά δράσεων, ανάμεσα σε αυτές την καμπάνια #giatitv, που θέτει στο επίκεντρό της τον τηλεθεατή και τον κάνει πρωταγωνιστή της, ζητώντας του να πει γιατί βλέπει τηλεόραση και γιατί επιλέγει να περνά χρόνο μαζί της. Καθημερινοί άνθρωποι, σε τρία μηνύματα λίγων δευτερολέπτων διηγούνται τι άφησε στον καθένα τους η ιδιωτική τηλεόραση.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2015 at 21:51 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply