Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι προεδρικοί του ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίζονται -Ποιοι πάνε στο προεδρείο της Βουλής και ποιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

29 Σεπτεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

syriza-thesis-708

Ουρά για μια θέση στο προεδρείο της Βουλής ή για το πόστο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κάνουν κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές.

Και αυτό από τη στιγμή που, μετά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας και την υπουργοποίηση πρωτοκλασάτων βουλευτών, υπάρχει πεδίο ελεύθερο.

Ο Τάσος Κουράκης, μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Παιδείας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει τη θέση του Αλέξη Μητρόπουλου, ως α’ αντιπρόεδρος της Βουλής. Όσο για τις άλλες δυο θέσεις, ακούγονται τα ονόματα της κας Χαράς Καφαντάρη αλλά και του Γιώργου Βαρεμένου.

Στο πόστο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων δεν αποκλείεται να βρεθούν ο Κώστας Μπάρκας και ο βουλευτής Σωκράτης Φάμελλος, αν και μέχρι την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ μένει να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει και τις υποχρεώσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2015 at 20:37 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply