Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση Τιμολέοντα Κοψαχείλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

21 Σεπτεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΓρεβενιώτισσες, Γρεβενιώτες,

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας και που σταθήκατε στο πλευρό μου και στο πλευρό

της Νέας Δημοκρατίας, όλα αυτά τα χρόνια, στον αγώνα που δώσαμε για να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα και να πάμε τα Γρεβενά ψηλά, χτίζοντας ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας και για τη νέα γενιά. Ο αγώνας μας ήταν μακρύς, δύσκολος και με πολλαπλά εμπόδια και πετύχαμε πολλά, όλες και όλοι μαζί, όλοι όσοι πιστέψαμε στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και στις δυνατότητές του.

Η Νέα Δημοκρατία είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με την ψήφο του εκλογικού σώματος και καλείται να ασκήσει το ρόλο της, όπως επιτάσσει η κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον: Στηρίζοντας πολιτικές με εθνικό χαρακτήρα, που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και στην δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά και αποτρέποντας, αντίστοιχα, κάθε προσπάθεια, ενέργεια, δράση ή πρωτοβουλία, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα τη Χώρας και να μας βυθίσει ακόμη περισσότερο στην ύφεση και στο αδιέξοδο. Ανάλογη θα είναι και η θέση μας στο Νομό μας για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, όπου προέχει η συνέχιση του έργου μας και των όσων πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Στο νέο Βουλευτή του Νομού μας κ. Χ. Μπγιάλα εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Θέλω για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω όσες και όσους υπήρξατε συμπαραστάτες μου σε αυτή τη δύσκολη μάχη των χθεσινών εκλογών. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της παράταξης και τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο μας αγώνα. Η μάχη για να πάμε τα Γρεβενά ψηλά συνεχίζεται, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς, βάζοντας πάνω απ’ όλα την Πατρίδα μας.

 

Με εκτίμηση,

Τιμολέων Κοψαχείλης

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2015 at 21:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply