Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To Facebook αλλάζει: Θα υπάρχει πλέον και επιλογή «dislike»

16 Σεπτεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

zukerberd_15.9_708

Επί χρόνια, απέρριπτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τελικά όμως, το Facebook θα έχει σύντομα και την επιλογή «dislike».

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, καθώς για καιρό το Facebook απαντούσε στον κόσμο πως δεν σκεφτόταν τη δημιουργία της αντίστροφης επιλογής από το περιβόητο «like». Ομως, απαντώντας ερωτήσεις την Τρίτη, ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε ότι πράγματι η εταιρεία του εργάζεται πάνω στη δημιουργία του «dislike».

«Ο κόσμος το ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σε πάνω σε αυτή την εξέλιξη», δήλωσε. Στο παρελθόν, ο Ζούκερμπεργκ έχει παραδεχθεί ότι η εταιρεία του είχε εξετάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για να το απορρίψει όμως. Επιχείρημα τότε ήταν πως δεν ήθελε να εκφράζεται αρνητική διάθεση σε άλλους χρήστες, ή να δημιουργηθεί ένα σύστημα υπερψήφισης ή καταψήφισης. «Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο», δήλωσε την Τρίτη ο CEO του Facebook.

Ομως, αναγνωρίζει ότι κάποιες φορές οι χρήστες θέλουν να εκφραστούν με κάποιον άλλο τρόπο πέρα από το να κάνουν «like» αλλά έως τώρα δεν είχαν άλλη επιλογή.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2015 at 21:39 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply