stoix9

Οι εκλογές πλησιάζουν και ακόμη και οι εταιρίες στοιχημάτων αρχίζουν να προσφέρουν στοιχήματα αναφορικά με την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, περίπου 10 ημέρες, πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι ξανά (μετά τον Ιανουάριο) πρώτο κόμμα στην χώρα. Η εταιρία «Stoiximan» δίνει χαρακτηριστικά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 1.50 απόδοση, ενώ τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με λιγότερες πιθανότητες καθώς την προσφέρει με 2.50 απόδοση.

Μάλιστα, πιο πιθανό δίνεται η διαφορά να είναι πάνω από 1.5% με την απόδοση να έχει 1.80, ενώ 1.95 δίνει να έχει λιγότερο από το συγκεκριμένο ποσοστό.

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Αναφορικά με το τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, η Χρυσή Αυγή προσφέρεται με 1.36, κάτι που την κάνει αυτόματα μεγάλο φαβορί για την 3η θέση.

Απο εκεί και πέρα, πιο πιθανό για τρίτο κόμμα εν συνεχεία είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 8 απόδοση, το ΚΚΕ με 10 απόδοση, το Ποτάμι με 13 απόδοση και η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί με 15 απόδοση.

Τέλος, αναφορικά με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη πιο πιθανό δίνεται να μπει στη Βουλή, καθώς προσφέρεται με 1.75 να έχει πάνω από 3,75%, ενώ για μικρότερο ποσοστό δίνεται με 2 απόδοση.

 

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.