Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε ζωντανά το ντιμπέιτ – debate- των πολιτικών αρχηγών (live streaming)

9 Σεπτεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ξεκινά στις 21:00

debate-1-864x400_cΔείτε live την αναμέτρηση από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, επιχειρώντας να ενισχύσουν το κυβερνητικό προφίλ τους, στοχεύοντας στους αναποφάσιστους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο, θα διεκδικήσουν οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων, οι οποίοι αναμένεται να στρέψουν τα βέλη τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, και παράλληλα θα επιχειρήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις υπέρ των κομμάτων τους ως ρυθμιστές της επομένης των εκλογών.

Ερωτήσεις θα υποβάλλουν έξι δημοσιογράφοι: Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Όλγα Τρέμη (MEGA), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Θεματικοί κύκλοι συζήτησης:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία

2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική

3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική-προσφυγικό

4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – “Αμυνα

5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του καθε δημοσιογράφου

6ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του καθε Αρχηγού και δυνατότητα αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.

Χρόνος τοποθέτησης: Στους πέντε πρώτους κύκλους, κάθε ερώτηση διαρκεί έως 30». Η απάντηση διαρκεί έως 1.30 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης διαρκεί έως 15»και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30».

Στον 6ο διπλό κύκλο των Αρχηγών, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός έχει στη διάθεσή του 1.30 λεπτό ανά γύρο.

Μετά το τέλος και της ελεύθερης ενότητας, κατά την οποία οι δημοσιογράφοι θα απευθύνουν ερώτηση από όποιο πεδίο κρίνουν, ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα κάνει μία τοποθέτηση.

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2015 at 20:21 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply