work7

Το επίπεδο ικανοποίησης από την εργασία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο το επάγγελμα που κάνετε ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Το τεστ προσωπικότητας Myers-Briggs Type Indicator, που μετράει στοιχεία της προσωπικότητας, όπως την εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια, αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής κουλτούρας για δεκαετίες και χρησιμοποιείται για να τοποθετηθούν οι εργαζόμενοι στις σωστές θέσεις και να βοηθήσει τις ομάδες να λειτουργούν καλά μαζί.

Φυσικά, οι λίστες είναι ενδεικτικές, αλλά μάλλον χρησιμεύουν ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείτε πώς ορισμένα επαγγέλματα προσελκύουν συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από 4 στοιχεία: Είναι εξωστρεφής ή εσωστρεφής, συναισθητικός ή ενστικτώδης, σκεπτικιστής ή διαισθαντικός, κριτής ή παρατηρητής.

Ανάλογα με το πώς συνδυάζονται αυτά τα 4 στοιχεία μεταξύ τους, διαλέξτε 4 γράμματα από τον πίνακα και δείτε στα παρακάτω διαγράμματα ποιες δουλειές σας ταιριάζουν

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.