ΑΕΙ - ΤΕΙ -ΦΟΙΤΗΤΕΣΠεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο

ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους τους νέους φοιτητές και κυρίως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα τον εαυτό τους για τη συνέχεια.

Σε όσους, πάλι, δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν, εύχομαι η διαδικασία των εξετάσεων να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών : 

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Γρεβενών συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στην δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Τους ευχόμαστε αυτή η επιτυχία τους να είναι η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες σε όλα τα επίπεδα. Για τους μαθητές που φέτος δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθειά που κατέλαβαν.

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων τους καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν όλη τα χρόνια αρωγοί στον αγώνα των μαθητών.

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δημοσιοποίηση των φετινών βάσεων επισφράγισε τους κόπους και τις θυσίες τόσων ετών για τους ίδιους/-ιες, τους γονείς τους καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που συνεπικουρούν γνωστικά στην όλη προσπάθεια. Μακάρι για όλους τους επιτυχόντες αυτή τους η επιλογή να αποτελέσει το εισιτήριο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και για νέες ακαδημαϊκές διεξόδους.

            Για όσους, όμως, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα η αλήθεια είναι ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για την επιτυχία, αρκεί να αναζητήσουν την προσωπική τους οδό με σύνεση, επιμονή και γνώση.

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους και τις νέες μας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.