Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το πιο παχύσαρκο ζευγάρι της Βρετανίας – Ζυγίζουν μαζί 350 κιλά (εικόνες)

25 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

pa-708_40O Στίφεν Μπιρ και την Μισέλ Κούμπ ζούν στο Πλύμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και ζυγίζουν συνολικά 350 κιλά.

Οπως παραδέχονται στην Daily Mail λόγω του βάρους τους δεν μπορούσαν να κάνουν σεξ για ένα χρόνο και χρειάστηκε να χάσουν συνολικά 95 κιλά για να τα καταφέρουν.

Λόγω του υπερβολικού τους βάρους το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι μεταξύ των 12.000 ανθρώπων που λαμβάνουν επίδομα αναπηρίας, λόγω της ανικανότητας τους να εργαστούν, καθώς υποφέρουν από παχυσαρκία σε συνδυασμό με διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση. Σήμερα ζουν με 3.000 ευρώ που παίρνουν από το κράτος.Ο Στίφεν Μπιρ που ζυγίζει 196 κιλά και έχει παντρευτεί συνολικά έξι φορές, έχει να δουλέψει πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ δυο φορές την ημέρα τον επισκέπτονται φροντιστές, ώστε να τον πλύνουν και να τον αλλάξουν.

Πρόσφατα μάλιστα, παντρεύτηκε την καλή του, σε μια τελετή που κόστισε περίπου 4.000 ευρώ, πληρωμένη εξ΄ολοκλήρου από κρατικά χρήματα ενώ η αγαπημένη του Μισέλ έχασε πρόσφατα το παιδί που κυοφορούσε.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός αφύπνισε το ζευγάρι που αποφάσισε να εντάξει στη ζωή του τη γυμναστική, την υγιεινή διατροφή και να απαλλαγεί από την αγαπημένη τους συνήθεια που δεν είναι άλλη από την υπερβολική κατανάλωση του κεμπάμπ.

Η ιστορία του ζευγαριού έγινε γνωστή από την εκπομπή τίτλο «Too Fat to Work, δηλαδή «Πολύ χοντροί για να εργαστούν».

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2015 at 18:39 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply