Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σεξ, ναρκωτικά χωρίς …ροκ εντ ρολ στη Μύκονο

25 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

80ED7AEFBDAF6395EB3FEF71B5BE9A5FΓνωστά ονόματα της showbiz και του επιχειρηματικού κόσμου… εξυπηρετούσε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ιεροδούλων που εξαρθρώθηκε στη Μύκονο.

«Πρωταγωνιστής» της υπόθεσης φέρεται ένας 33χρονος πρώην λιμενικός, ο οποίος ήταν δικτυωμένος με VIPs που κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ακόμα και 10.000 ευρώ για να περάσουν καλά ένα βράδυ.

Ο 33χρονος κυκλοφορεί στις πιάτσες της Μυκόνου από τότε που ήταν 24 ετών, αρκετά χρόνια πριν μπει στο Λιμενικό. Ηταν γνωστός τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους σταθερούς -και συνήθως… κροίσους- τουρίστες, οι οποίοι ήξεραν ότι μπορούσαν να του ζητήσουν ό,τι θέλουν. Μαζί με τους δύο συνεργούς του, ένα συνομήλικό του και έναν 34χρονο, πουλούσαν πανάκριβα κοκαΐνη, έκλειναν τραπέζια στα πιο… in μαγαζιά και έστελναν κατά παραγγελία μοντέλα σε δωμάτια πλουσίων που ήθελαν να περάσουν μαζί τους ένα βράδυ.

Οι τρεις τους εμφανίζονταν ως υπεράνω υποψίας επιχειρηματίες των οποίων η νόμιμη δραστηριότητα ήταν η ανεύρεση ξενοδοχείων και σκαφών αναψυχής σε τουρίστες, όπως και οι κρατήσεις θέσεων σε νυχτερινά μαγαζιά και χλιδάτα εστιατόρια. Με τον τρόπο αυτό είχαν καταφέρει να αποκτήσουν ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλάμβανε γνωστούς επιχειρηματίες με έδρα την Αθήνα, ανθρώπους της showbiz και… κροίσους τουρίστες.

e-typos

This entry was posted on Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2015 at 21:27 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply