i-ntenisi-me-ton-prwin-kai-magio-mi-rwtisete-ilikia.w_lΠάντα κομψή και με άψογη σιλουέτα, η Μιμή Ντενίση βάζει το μαγιό της και κολυμπάει στα νερά της Φθιώτιδας. Παρέα ο πρώην σύζυγός της Σωτήρης Πολύζος.

Η  Μιμή Ντενίση ανήκει στην ειδική κατηγορία γυναικών που ο χρόνος γίνεται σύμμαχος. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τις φωτογραφίες της στο ησυχαστήριό της στον Θεολόγο Φθιώτιδας, όπου η ηθοποιός μετά από έναν βαρύ σε υποχρεώσεις χειμώνα και μεγάλο σε επιτυχία  απολαμβάνει διακοπές μαζί με την κόρη της, στενούς φίλους της, τη μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο.

 

«Με τον Σωτήρη περνάνε πάντα τα καλοκαίρια μαζί, αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με όλη την οικογένεια. Φιλοξενείται στο σπίτι της στο Θεολόγο και αντίστοιχα την προσκαλεί στο δικό του στο Βόλο» , αναφέρει στο ΟΚ, άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηθοποιού.

Η Μιμή Ντενίση, παρέα με την όμορφη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, συνεργάτιδά της στην παράσταση «Σμύρνη μου, αγαπημένη», κολύμπησε κι έκανε βόλτες, ενώ τις συνόδευε ο πρώην σύζυγός της Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος έμεινε μόνο για δυο μέρες, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις (είναι πλέον διευθυντής του TRT στον Βόλο). Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και ο Πολύζος θεωρείται μέλος της οικογένειας.

Η ηθοποιός που καθημερινά ξυπνάει γύρω στις 09.00 και, αφού πάρει το πρωινό της, φροντίζει τον κήπο της και κολυμπάει για αρκετή ώρα, σκοπεύει να μείνει στον Θεολόγο μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Φροντίζει πάντα τη διατροφή της και την εκγύμνασή της, κάνοντας την ταυτότητα να μένει στα … αζήτητα.

Έπειτα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με τον Μάρτιν Σέρμαν, εκεί που έχουν κάποιες επαφές για την τηλεσειρά που θα γίνει βασισμένη στο «Σμύρνη μου, αγαπημένη». Η παράστασή της έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στο Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού στις 14 Οκτωβρίου, ενώ ήδη οι προβλέψεις λένε ότι και αυτή η σεζόν θα είναι sold out.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.