womenasd11Ωδή στο γυμνό γυναικείο σώμα.

Ένα «μπουκέτο» από κορυφαίες αθλήτριες και διάσημες κυρίες της show biz, άνοιξαν το στόμα τους και μίλησαν για τις ανασφάλειές τους αναφορικά με το σώμα τους. Γυναίκες όπως οι αθλήτριες Sophie Hitchon (σφύρα) και Samantha Murray (τέννις), το μοντέλο Chrissy Teigen και η ριάλιτι περσόνα Lucy Mecklenburgh, ποζάρουν γυμνές για λογαριασμό του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Women’s Health. Ανάμεσα στις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση, μιλούν για το λόγο που είναι περήφανες για το σώμα τους, όχι μόνο για την ομορφιά του, αλλά και για τη δύναμη και τις ατέλειές του.

«Αγαπώ τους μεγάλους μηρούς μου. Δεν θα μπορούσα να σηκώσω τη σφύρα χωρίς αυτούς. Βάζω αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για να τους ‘χτίσω’», λέει χαρακτηριστικά η Sophie Hitchon.«Έχω ένα συγκεκριμένο σχήμα σώματος-αλλά αποδέχομαι τους μεγάλους ώμους μου, που είναι τα εργαλεία του αθλήματός μου», σημειώνει η επίσης αθλήτρια, Fran Halsall.

womenasd9 womenasd1 womenasd2 womenasd3 womenasd4 womenasd5 womenasd6 womenasd7 womenasd8

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.