ΚΑΔΟΣΜεταφέρθηκαν την Τρίτη (4/8),  οι βυθιζόμενοι  κάδοι απορριμάτων  από την Kεντρική πλατεία Γρεβενών, όπου είχαν τοποθετηθεί εκεί επί θητείας Δημοσθένη Κουπτσίδη, σε χώρο κάτω από το Δημαρχείο Γρεβενών.

Εργολάβοι, μηχανικοί, οχήματα και εργατικό προσωπικό, έκαναν πράξη τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη,  σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για την μεταφορά των συγκεκριμένων κάδων.


Στο Star-fm.gr,  διερχόμενοι αναρωτήθηκαν: «Ότι έκανε ο κ. Κουπτσίδης,  η νέα Δημοτική αρχή τα καταργεί»;

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως η μεταφορά έγινε:  προκειμένου να διατηρείται καθαρό το κεντρικότερο σημείο της πόλης μας. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα στα πολλαπλά αιτήματα πολιτών να διατηρηθεί καθαρός και ευπρεπής ο χώρος της πλατείας, τόσο για τους χρήστες της όσο και για τους επισκέπτες της πόλης. (!!!)

Και καταλήγει: Παρακαλούνται οι πολίτες και οι καταστηματάρχες να μεταφέρουν τα απορρίμματα τους στους κάδους που υπάρχουν στις οδούς περιμετρικά της κεντρικής πλατείας.
Δείτε εικόνες του Star-fm.gr:
ΚΑΔΟΣ

ΚΑΔΟΣ 0

ΚΑΔΟΣ 1

ΚΑΔΟΣ 5

ΚΑΔΟΣ 4

ΚΑΔΟΣ 3

ΚΑΔΟΣ 2

Εικόνες που μας έστειλε ο Δήμος Γρεβενών:

ΚΑΔΟΣ 6

ΚΑΔΟΣ 7

Starfm.gr: Ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε συμπολίτης μας, στα  Μέσα Ενημέρωσης που διαθέτουμε, (Starfm 933, Starfm.gr και ΑΕΤΟΣ- ΓΡΕΒΕΝΑ),  για την παρουσία των συγκεκριμένων κάδων στην κεντρική πλατεία.

Ηταν μάλιστα και χώρος εκμάθησης,  για την σωστή χρήση του, στα μάτια των μικρών παιδιών.

Ίσως η έλλειψη παιδείας και  ανάλογης ενημέρωσης των πολιτών,  να οδήγησε στην εναπόθεση σκουπιδιών και έξω από τους κάδους, κάτι που σίγουρα δεν είναι πρέπον. Αυτό όμως δεν σημαίνει  ότι όπου αφήνουν σκουπίδια έξω από τους κάδους… αφαιρούμε τους κάδους από το συγκεκριμένο σημείο…

Όμως:

Πολλά παράπονα δεχθήκαμε για το σιντριβάνι της πλατείας,  που έχει τεθεί σε αχρηστία,  και που δίνει μία άθλια και καταθλιπτική εικόνα για την πόλη μας … Με το πέρασμα του καλοκαιριού, ίσως  να μπορέσουν να δείξουν (και αλλού),  «πνεύμονες δροσιάς».  Μακάρι όμως ΟΧΙ κατά τους χειμερινούς μήνες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.