Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι «Παντρεμένοι με παιδιά» επιστρέφουν -Οι πρωταγωνιστές και οι αλλαγές στη διάσημη σειρά (εικόνες)

31 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

married-708Πλέον είναι επίσημο. Τo spin-off του «Παντρεμένοι με παιδιά» είναι πλέον στα σκαριά. Η επιβεβαίωση μάλιστα ήρθε από τα χείλη ενός από τους πρωταγωνιστές του David Faustino, ο οποίος επί 11 σεζόν υποδυόταν τον γιο του Al Bundy.

«Η Sony είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα. Εργάζεται πάνω σε μερικά νομικά ζητήματα τα οποία ελπίζουν ότι θα επιλύσουν» δήλωσε ο Faustino στην πρεμιέρα της ταινίας της Christina Applegate, η οποία από την πλευρά της δήλωσε ότι όλο το προηγούμενο καστ της σειράς είναι πρόθυμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του παντρεμένου πλέον Bud Bundy. Φυσικά θα υπάρξουν πολλά guest από τον  Al, τη μητέρα του Peggy και την αδερφή του Kelly. Όπως δήλωσε μάλιστα η Christina Applegate, φαντάζεται ότι πλέον ο ρόλος της στη νέα εκδοχή της σειράς δεν θα είναι πολύ διαφορετικός. «Η Kelly Bundy θα έχει πιθανότατα 10 παιδιά. Είμαι σίγουρη για αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

Η επιβεβαίωση πάντως ότι η νέα σειρά θα έχει την υποστήριξη όλων, ήρθε και από την πλευρά του Ed O’Neill.

 
iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2015 at 19:29 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply