Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαθέσιμα τα Windows 10 σε 190 χώρες (εικόνες)

30 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

windows10_0Μπορεί η ιστορία με την κυκλοφορία των Windows 10 να «τράβηξε» λίγο παραπάνω (η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο), αλλά η μεγάλη μέρα της Microsoft έφτασε.

Το Windows 10 σταδιακά… εξαπλώνεται σε PC 190 χωρών, Tablets και Smartphones, δυστυχώς, όμως, όχι σε όλους. Η εταιρία προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση σε όλους όσοι έχουν εγκαταστήσει νόμιμα τα Windows 7, Windows 8 ή 8.1., αλλά αυτό θα ισχύει μόνο για ένα χρόνο.

Μετά το πέρας αυτού θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 190 δολαρίων. Κάθε αναβάθμιση ασφαλείας στα Windows 10, θα είναι υποχρεωτική για όλους τους χρήστες.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία στέκεται κυρίως στην ποιότητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια του νέου της λειτουργικού, σημειώνοντας, παράλληλα, και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τα νέα Windows πιο οικεία και φιλικά στους χρήστες.

 iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2015 at 21:14 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply