o-mustikos-gamos-tis-tews-suntrofou-tou-papamixail.w_lΚυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του μυστικού πολιτικού γάμου της ηθοποιού Νάντιας Μουρούζη με τον σύντροφό της Νίκο Λυμπέρη.

Η είδηση του γάμου της τελευταίας συντρόφου του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, της ηθοποιού Νάντιας Μουρούζη, έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και συζητήθηκε πολύ. Η σύντροφος που στάθηκε μέχρι το τέλος στο πλευρό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ένωσε τη ζωή της με πολιτικό γάμο στο Παρίσι με τον καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκο Λυμπέρη.

 

«Μου είπαν ότι υπήρχε ένα δημοσίευμα που με ήθελε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας και ανέβασα φωτογραφίες και το ότι έγινε ο γάμος στο δημαρχείο. Δεν ντύθηκα νύφη στην εκκλησία, έκανα με τον αγαπημένο μου ένα ταπεινό πολιτικό γάμο στο δημαρχείο, με καλούς φίλους για μάρτυρες χωρίς να πάρω κάποιο ιδιαίτερο ρούχο. Μετά ήπιαμε ποτά πλάι στο Σηκουάνα και φάγαμε μαγειρικές του Νίκου», είπε η Νάντια Μουρούζη στη real, περιγράφοντας τον τρόπο που συνέβησαν όλα και συμπλήρωσε: «Θρησκευτικό γάμο θα έκανα μόνο αν ζούσε η μαμά μου, που την έχασα πριν ένα χρόνο. Χωρίς εκείνη και χωρίς τον μπαμπά μου, που δεν μπορούσε λόγω ενός προβλήματος υγείας να είναι μαζί μας, δεν είχε νόημα να ντυθώ νύφη».

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.