Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η οργή του Ηλία Ψινάκη και η δημόσια συγγνώμη στον Σταύρο Ξαρχάκο

25 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

i-orgi-tou-psinaki-kai-i-dimosia-suggnwmi-ston-ksarxako.w_lΤην οργή του Ηλία Ψινάκη προκάλεσε η άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να επιτρέψει συναυλία από τον Σταύρο Ξαρχάκο στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Την οργή του Ηλία Ψινάκη προκάλεσε η άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να δώσει άδεια για την πραγματοποίηση συναυλίας από τον Σταύρο Ξαρχάκο στον Τύμβο του Μαραθώνα, την πανσέληνο του Ιουλίου.

Δείτε τι έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στον λογαριασμό του στο instagram:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Οι “σοφοί” του Κ.Α.Σ. απέρριψαν την αίτηση μου να διαθέσουν τον Τύμβο του Μαραθώνα την πανσέληνο του Ιουλίου (που ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι σ όλη την Ελλάδα) για μια συναυλία που τελείως ανιδιοτελώς μου έκανε την τιμή να δεχτεί να κάνει ένας ζωντανός Μύθος που έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη σε όλο τον κόσμο και επί 40 χρόνια φίλος μου ο Σταύρος Ξαρχάκος με ελεύθερη είσοδο στο κοινό όλης της Αττικής εννοείται… αφού βεβαίως είχα δεσμευτεί να καθαρίσω τον χώρο γιατί είναι σαν αχούρι όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι του Δήμου Μαραθώνα!!!

1ον Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα ανθρωπάκια ότι στην Ελλάδα το μόνο που της έχει απομείνει είναι τα Αρχαία ο Πολιτισμός και η κληρονομιά των προγόνων μας που εξαργυρώνεται από τον τουρισμό και ανήκει σε όλους μας. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός!

2ον και βασικότερο θέλω να ζητήσω μια τεράστια Δημόσια Συγνώμη στον Σταύρο που ενώ ήθελε με το εύρος του και το ταλέντο του να με βοηθήσει και έμενα και τον τόπο μας έφαγε στα μούτρα άθελα μου αυτή την προσβολή από αυτά τα αχαρακτήριστα όντα…

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2015 at 20:01 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply