Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγνώμη Θηβαίου μετά την κατακραυγή

23 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

sugnwmi-thibaiou-meta-tin-katakraugi.w_lΣυγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή του στην Δέσποινα Αυγερίδου.

Συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή του στην Δέσποινα Αυγερίδου, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πει μεταξύ άλλων στη δημοσιογράφο να αφήσει το ραδιόφωνο γιατί δεν είναι παραγωγική δουλειά και είχε επιτεθεί ακόμη και στους ανέργους, λέγοντας πως κάθονται στις καφετέριες ενώ υπάρχουν δουλειές.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση», έγραψε στο Facebook ο κ. Θηβαίος.

«Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την “αριστοκρατική” αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι’ αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», καταλήγει η ανάρτησή του.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2015 at 19:52 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply