Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνικό νησί για 4,2 εκατ. ευρώ!

19 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΤΟ STROGGILO ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

JOHNY DEP
Τα ελληνικά νησιά αποτελούν έναν από τους top προορισμούς διακοπών των σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά.

Οπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ, ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα είναι πόλος έλξης πολλών διασημοτήτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο σπίτι ή κάποια έκταση στη χώρας μας.

Οπως αποκαλύπτει, ο κ. Τέιλορ ο Τζόνι Ντεπ επισκέφτηκε την Ελλάδα τα τέλη του Ιουλίου για να δει το νησί «Stroggilo» το οποίο και αγόρασε πριν από δύο 24ωρα προς 4.2 εκατ. ευρώ.

Αδιευκρίνιστο είναι μέχρι στιγμής ποιο είναι το συγκεκριμένο νησί, αν και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο είχε σημειώσει πως πιθανότατα πρόκειται για το νησί Στρογγυλή ή Στρογγυλό στα Δωδεκάνησα, αφαίρεσε τη σχετική αναφορά. Σε διορθωτικό τηλεγράφημα του το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως πρόκειται για τη βραχονησίδα «Stroggilo».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia».

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ποια είναι η νησίδα Στρογγυλό

Το Στρογγυλό (νησίδα) ανήκει στον δήμο ΠΑΤΜΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΑΛΥΜΝΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία της βραχονησίδας είναι «το Στρογγυλό». Έδρα του δήμου είναι η Πάτμος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Στρογγυλό ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Πάτμου, του πρώην Δήμου ΠΑΤΜΟΥ του Νομού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Το Στρογγυλό έχει υψόμετρο 60 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,3699159852 και γεωγραφικό μήκος 26,7147585747.

This entry was posted on Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2015 at 20:15 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply