ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣΤην ομόφωνη απόφαση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσουν μόνο αυτά τα οποία συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει άλλα μέτρα που επιβάλλονται, όπως επισήμανε, κατά παράβαση της συμφωνίας που είχε γίνει και με τους Ευρωπαίους εταίορυς για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού”.

Τόνισε εκ νέου ότι “είναι χωρίς αμφιβολία πλέον αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης”, καθώς “ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από το κείμενο το οποίο συζητήθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ενεκρίθη από τη Βουλή”.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι “το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται” και “συνεχίζεται στην Ελλάδα”. “Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να την αντικαταστήσουν με κυβέρνηση την οποία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός ανατρέποντας ακόμη και την απόφαση του ίδιου του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το πραξικόπημα. Η κυβέρνηση αυτή έχει την έγκριση και την εντολή του ελληνικού λαού”, είπε.

Μίλησε επίσης για “εγκάθετους συγκεκριμένων συμφερόντων” στο εξωτερικό που προσπαθούν να ανατρέψουν ακόμη και την χθεσινή απόφαση, “βάζοντας εμπόδια για την χρηματοδότηση – γέφυρα”.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.