Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ηθοποιός εξοφλεί λογαριασμό ρεύματος θαυμάστριάς του!

11 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

ithopoios-eksoflei-logariasmo-reumatos-thaumastrias-tou.w_lΗ Βίκυ έψαχνε να βρει χαρτί για να υπογράψει το είδωλό της. Τελικά, βρήκε τον λογαριασμό του ρεύματος, εκείνος είδε το χρέος και αποφάσισε να τη βοηθήσει.Η Βίκυ ήταν πάντα μεγάλη θαυμάστριά του και δεν περίμενε ότι θα τον συναντήσει, ότι θα τον γνωρίσει και στο τέλος θα πληρώσει τον μεγάλο και ανεξόφλητο λογαριασμό ρεύματός της!


Ο Τζόνι Ντέπ, σύμφωνα με τη Daily Mail, έκανε τη φανατική θαυμάστριά του να συγκινηθεί, αφού προσφέρθηκε να της πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς να του το ζητήσει.

Η κάτοικος της Carita Beac συνάντησε τον ηθοποιό στο Hatings Point την περασμένη εβδομάδα και τού ζήτησε αυτόγραφο. Μόνο που ούτε εκείνη, αλλά ούτε κι εκείνος είχαν μαζί τους κάποιο χαρτί για να υπογράψει. Το μόνο που κατάφερε να βρει μέσα στην τσάντα της για να υπογράψει ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο λογαριασμός του ηλεκτρικού. Ο ηθοποιός είδε το ανεξόφλητο πόσο που ήταν πολύ μεγάλο και της ζήτησε να αναλάβει να τακτοποιήσει εκείνος το χρέος της. Κι έτσι έγινε, αφού ο ηθοποιός τηλεφώνησε στην εταιρεία και τακτοποίησε τα πάντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικού καναλιού που επιβεβαίωσε την είδηση.

Η κυρία, ενθουσιασμένη, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον ηθοποιό και άνθρωπο πια, που θαυμάζει.

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2015 at 17:42 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply