Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έξαλλη η συγγραφέας Λένα Μαντά με τον ΑΝΤ1: «Ποτέ ξανά!»

11 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

eksalli-i-lena-manta-me-ton-ant1-pote-ksana_2.w_lΜιλάει για κακοποίηση και προσβολή. Η Λένα Μαντά βγαίνει ανοιχτά ενάντια στον ΑΝΤ1 για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο βιβλίο της που έγινε σίριαλ.«Δεν πρόκειται να δώσω ξανά κανένα μου βιβλίο για να γίνει σήριαλ ή ταινία. Είδα τι έγινε κι εδώ στην Ελλάδα που το έδωσα. Είχα πολύ κακή εμπειρία με το Βαλς με 12 Θεούς που έγινε σειρά και το μετανιώνω πολύ. Το παραποίησαν σε βαθμό κακοποίησης, κάτι για το οποίο ο κόσμος θύμωσε πάρα πολύ. Δεν αναγνώριζαν πια το σενάριο! Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη. Μου έκαναν ξανά πρόταση για το Με λένε Ντάτα και τους απάντησα αρνητικά».Η best seller συγγραφέας Λένα Μαντά, σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, ξέσπασε για την… κακοποίηση που υπέστη το βιβλίο της στην τηλεοπτική μεταφορά του από τον ΑΝΤ1.

Η συγγραφέας μιλάει ξεκάθαρα και απαντάει σχετικά με τον ποιον βαραίνει αυτή η ευθύνη:«Η παραγωγή και οι σεναριογράφοι. Δεδομένων των συνθηκών, έκαναν μία έντιμη προσπάθεια, αλλά… Σε κάθε μου παρουσίαση πρέπει να απολογούμαι στον κόσμο για το Βαλς. Όλοι μου λένε “μα γιατί έγινε αυτό, γιατί το δώσατε;”. Μου ζητούν χύμα τα ρέστα. Κι αυτό δεν θέλω να το ξαναζήσω! Αν είναι να το ξανακάνω, θα έχω την απόλυτη ευθύνη του σεναρίου και δεν θα φεύγει ούτε σελίδα έτσι. Σελίδα και μονογραφή για να γυριστεί. Τόσο απόλυτη είμαι! Ειδικά η δεύτερη σεζόν ήταν μεγάλη προσβολή για το βιβλίο μου».

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2015 at 18:43 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply