Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι συμμετέχοντες στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε ποιοι είναι (εικόνες + video + ονόματα)

9 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση
περιφ1
Η κλήρωση για τους συμμετέχοντες στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έγινε την Πέμπτη 9 Ιουλίου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, παρουσία των ενδιαφερομένων πολιτών.

Ο Θ. Καρυπίδης ευχαρίστησε όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή κι έκανε λόγο για ένα συμβουλευτικό όργανο που συζητά τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιφέρειας και αποτελείται από κοινωνικούς φορείς, εκπροσώπους κομμάτων, συνεταιριστικές οργανώσεις και πολίτες κατά το υπόλοιπο 1/3. “Είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο για μας, στη λογική της συναπόφασης και της συναντίληψης, που υπηρετούμε, με στόχο να βάλουμε την κοινωνία στα κέντρα λήψης αποφάσεων” είπε ο περιφερειάρχης.
περιφ2
Για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας αποφασίστηκε η επιλογή των μελών να γίνει μέσω κλήρωσης, από την οποία προέκυψαν οι:
Τσαδήλας Κοσμάς
Ζιώγας Νικόλαος
Δραγώγιας Αθανάσιος
Εμμανουηλίδου Θεοδώρα
Βαρδάκα Αναστασία
Δημητριάδης Βλάμης Θωμάς
Καραμάρκος Κωνσταντίνος
Γαβριηλίδης Χρήστος
Νικολαϊδης Ισαάκ
Πιστόλας Θεόδωρος
Παπαδόπουλος Θωμάς
Τσαουσίδης Θεόδωρος
Φωτιάδης Ιωάννης
Μπρουσιώβας Δημήτριος
Κουράκλη Χαρουλα
Κολοβός Χρήστος
Αποστολίδης Ιωάννης
Αντωνιάδης Πέτρος
Δακή Αικατερίνη
Παπαγεωργίου Νικόλαος
Παπαθωμά Σουλτάνα
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Δείτε:

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2015 at 18:38 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply