Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το δημοψήφισμα μετέθεσε τις τακτικές μεταθέσεις της ΕΛ.ΑΣ.

6 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

to-dimopsifisma-metethese-tis-metatheseis-tis-elas.w_lΈνα μήνα αργότερα μετατέθηκαν χρονικά οι τακτικές μεταθέσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω του δημοψηφίσματος.Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση είχε κατατεθεί για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ανώτατο Ακυρωτικό δικαστήριο.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας το έκρινε νόμιμο με αποτέλεσμα οι ετήσιες μεταθέσεις των αξιωματικών να αναβάλλονται και να μετατίθεται για ένα μήνα αργότερα. Σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος η διενέργεια των μεταθέσεων, μετατίθενται έως την 31η Ιουλίου, αντί της 30ης Ιουνίου, που προβλέπει η νομοθεσία.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, με την υπ’ αριθμ. 62/2015 γνωμοδότηση του, έκρινε νόμιμο το επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.

thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2015 at 18:21 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply