Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι;

6 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

mi-manouriazete-kai-pamftwxes-kai-tsakwmenesde-leei.w_lΟι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, γι αυτό το click@Life, σας δίνει συμβουλές ευτυχίας!Σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει και εσείς. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, κάποιοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση με… μαυρίλα και κακή διάθεση ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά. Τι είναι αυτό λοιπόν που δίνει αισιόδοξη προοπτική σε κάποιους ανθρώπους;
-Δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη των άλλων και ακολουθούν το δικό τους «μονοπάτι»
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι, δεν επηρεάζονται από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι γι αυτούς. Αντίθετα, έχουν χαράξει το δικό τους δρόμο, τον οποίο και ακολουθούν πιστά.

-Στις δυσκολίες, δεν εγκαταλείπουν αλλά δοκιμάζουν τα πάντα προκειμένου να τις ξεπεράσουν
Δεν το βάζουν εύκολα κάτω ούτε εγκαταλείπουν τον αγώνα με την πρώτη δυσκολία. Αντίθετα, δοκιμάζουν όλες τις εναλλακτικές τους προκειμένου να βγουν νικητές από κάθε δοκιμασία.
-Έχουν στόχους και δουλεύουν σκληρά να τους πραγματοποιήσουν
Απερίσπαστοι από εξωτερικούς παράγοντες, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι, παλεύουν καθημερινά για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Και αν δεν τα καταφέρουν δεν το βάζουν κάτω. Απλά αλλάζουν στόχο…

-Διατηρούν τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή τους
Είτε αυτές είναι οικογένεια, είτε φίλοι είτε αγαπημένοι. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν την αξία των συναισθηματικών δεσμών και δεν αφήνουν τίποτα να τους χαλάσει την ευτυχία.
-Αναγνωρίζουν τα λάθη τους και προχωρούν
Όλοι κάνουμε λάθη αλλά κάποιοι δυστυχώς κολλάνε σε αυτά και δεν μπορούν να προχωρήσουν παραπέρα. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αναγνωρίζουν τα λάθη τους, μαθαίνουν από αυτά και προχωρούν.

clickatlife

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2015 at 23:49 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply