Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βγαλμένη από ταινία τρόμου η δολοφονία των τσέχων τουριστών στην Αλβανία

5 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Το ζευγάρι έβαλε στο αυτοκίνητο… τον δολοφόνο τους
troxaio
Βγαλμένη από ταινία τρόμου φαίνεται πως είναι η υπόθεση με τη δολοφονία δύο τσέχων τουριστών στην Αλβανία. Το ζευγάρι των τουριστών βρέθηκε δολοφονημένο με μια σφαίρα στο κεφάλι σε ορεινή τουριστική περιοχή στη βόρεια Αλβανία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι, ένας 26χρόνος άνδρας και μια 36χρονη γυναίκα, είχαν πάρει στο αυτοκίνητό τους ένα πρόσωπο που ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος τους!

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, μετά από λίγο χιλιόμετρα ο άγνωστος, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, πυροβόλησε στο κεφάλι με ένα πιστόλι, πρώτα τον άντρα και στη συνέχεια και τη γυναίκα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε σε χαράδρα. Οι αρχές δήλωσαν ότι προχώρησαν στην προσαγωγη 30 προσώπων ως υπόπτων για την δολοφονία του ζευγαριού.

(Φωτογραφία αρχείου)

This entry was posted on Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2015 at 16:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply