cavali-708Γιατί ένας celebrity, έχει στο πλευρό του μια γυναίκα 20 και 30 χρόνια μικρότερή του; Επειδή μπορεί!

Από μια ηλικία και μετά, οπως σημειώνει το joytv.gr, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών ονειρεύεται ότι τα φτιάχνει με μια πιτσιρίκα και βέβαια η αίγλη της διασημότητας κάνει αρκετά κορίτσια να ελκύονται από κυρίους που θα μπορούσαν να είναι και μπαμπάδες τους.

Στα αγγλικά υπάρχει και συγκεκριμένος όρος: Οι sugar daddies, όπως λέγονται, είναι συνήθως άνθρωποι με χρήματα και εξουσία, δύο όπλα που απ΄ότι φαίνεται θα έχουν πάντα πέραση σε μια μερίδα γυναικών.

Από τον Steven Tyler λοιπόν μέχρι τον Richard Gere, αυτοί είναι μερικοί από τους άντρες που έχουν στο πλευρό τους αρκετά μικρότερες γυναίκες – και πολύ καλά κάνουν, αν αυτό τους δίνει χαρά:

Roberto Cavalli-Lina Nilson. Εκείνος είναι 74 ετών και εκείνη δεν έχει κλείσει καν τα 30 (η ακριβής ηλικία της παραμένει άγνωστη).


Johnny Depp-Amber Heard: Tα 23 χρόνια διαφορά ηλικίας τους δεν παίζουν κανένα ρόλο, μιας και ο Johnny κρατιέται μια χαρά.

Steven Tyler-Aimee Preston: Eκείνος 67 ετών, εκείνη αγνώστου ηλικίας αλλά γύρω στα 30. Η φωτογραφία, πάντως, τον αδικεί.

Clint Eastwood και Christina Sandera: Στα 50 της, δεν την λες και κοριτσάκι, όμως και πάλι έχει 35 χρόνια διαφοράς με τον Dirty Harry.

Michael Douglas-Cathrine Zeta Jones: Εκείνος 70 κι εκείνη μόλις 45. Του έχει σταθεί και στα δύσκολα και χαίρεσαι να τους βλέπεις μαζί.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.