Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δηλώνει: «Ποιος από εμάς δεν έχει πάρει ναρκωτικά;»

4 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

maxairitsas-poios-apo-emas-den-exei-parei-narkwtika.w_lΓια την εμπειρία του από τη χρήση ουσιών και το τέλος που έδωσε, μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εκπλήσσοντας.Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας φημίζεται για τις δηλώσεις του και τον αυθορμητισμό του. Μετά την τελευταία του συνέντευξη, όμως, έχει να ακούσει πολλά.

Μιλώντας στο Εγώ, απάντησε στην ερώτηση «αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά», χωρίς περιστροφές: «Πώς δεν έχω. Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν».

Έσπευσε όμως, να ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει λόγο για χρήση βαριών ουσιών, περιγράφοντας και την εμπειρία: «Δεν έφαγα κόλλημα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Για ποιο λόγο σταμάτησε τη χρήση; «Ήταν όταν γνώρισα την γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε ένα “τσιγάρο”. Στο ραντεβού η γυναίκα μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;”. Εκεί είπα “τέρμα δεν ξανακάνω”».

Η κόρη του και τα ναρκωτικά

«Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μία κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είπα “άσε προτιμώ να ζήσω”».

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2015 at 17:40 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply