Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση
sxolikoi fylakes
Επανέρχονται 1.293 σχολικοί φύλακες στους δήμους που υπηρετούσαν πριν τεθούν από την προηγούμενη κυβέρνηση σε διαθεσιμότητα ή απολυθούν.

Το απόγευμα της Τρίτης δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 1294-30.6.2015) η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Επαναφορά Σχολικών Φυλάκων στους δήμους με τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.

Περιλαμβάνεται πίνακας με αναγραφόμενα τα ονόματα των υπαλλήλων. Αυτοί είχαν υποβάλει αιτήσεις επαναφοράς τους στην υπηρεσία τους και υπάρχουν πράξεις κατάταξης των οικείων δημάρχων.

Δείτε εδώ

Πρόκειται για 1.293 υπαλλήλους, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ, ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων. Αυτοί επανέρχονται στις θέσεις, με τον ίδιο βαθμό και με το ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο στους δήμους που υπηρετούσαν πριν από τη θέση τους σε διαθεσιμότητα λόγω της προβλεπόμενης αυτοδίκαιης επανασύστασης της καταργηθείσας ειδικότητας και των θέσεων των σχολικών φυλάκων.

Οι θέσεις των σχολικών φυλάκων επανασυστάθηκαν με τον Ν. 4325/2015 και από τη δημοσίευσή του, δηλαδή από τις 11 Μαΐου 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.