Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φρίκη: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες στη Συρία

30 Ιουνίου, 2015 by Σταματίνα

friki-oi-tzixantistes-apokefalisan-gunaikes-sti-suria.w_lΕίναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές προχωρούν σε αποκεφαλισμούς γυναικών. Οι αποκεφαλισμοί έγιναν σε ανατολική επαρχία της Συρίας.
Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν δύο γυναίκες στη Συρία και παρά τον αποτροπιασμό που έχουν προκαλέσει στη διεθνή κοινή γνώμη οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί, είναι η πρώτη φορά που η ISIS προχωρά σε αποκεφαλισμό γυναικών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο αποκεφαλισμός, όπως αναφέρει το Reuters, έγινε στην ανατοιλική επαρχία Ντέιρ- Αλ Ζορ.

Μία από τις γυναίκες αποκεφαλίστηκε μαζί με τον σύζυγο της, με την κατηγορία της… μαγείας.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν κάνει αποκεφαλισμούς ντόπιων και ξένων στη Συρία, μεταξύ των οποίων στρατιώτες, εργαζομένοι σε οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας δημοσιογράφοι, άλλα και όποιον, κατά την κρίση τους «παραβιάζει» την ερμηνεία τους αναφορικά με τον ισλαμικό νόμο.

thetoc

This entry was posted on Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2015 at 22:47 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply