NODE  ND -ΝΟΔΕ- ΝΔΕίναι ξεκάθαρο ότι το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου αποτελεί μία ιστορική επιλογή για τον Ελληνικό Λαό, αφού θα σφραγίσει τη μελλοντική πορεία της Ελλάδας εντός ή εκτός του ΕΥΡΩ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός το οποίο θέτει άμεσα σε κίνδυνο την οικονομική ασφάλεια της Χώρας και ακολούθως την  επισιτιστική – ιατροφαρμακευτική – ενεργειακή και εθνική ασφάλειά μας.

Η ΝΟΔΕ Γρεβενών, σε αντίθεση με τα συνθήματα και τα λαϊκιστικά πυροτεχνήματα του ΣΥΡΙΖΑ,  έχει την ηθική υποχρέωση να πει την αλήθεια σε όλους τους πολίτες και ειδικότερα στη νέα γενιά, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, για το τι πραγματικά σημαίνει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και που οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης, η οποία διαψεύδεται σε όλα από την αρχή της θητείας της έως σήμερα:

Καταρχάς, ήδη η οικονομία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με τις παλινωδίες στις άγονες συζητήσεις με τους εταίρους και η αγορά ασφυκτιά με τις κλειστές τράπεζες, τον κεφαλαιακό έλεγχο, τη μη πληρωμή μισθών και συντάξεων και την κατακόρυφη πτώση του Τουρισμού. Αν η Ελλάδα βγει από το ΕΥΡΩ, θα χρεοκοπήσει και θα υποστεί ένα τρομακτικό σοκ, για το οποίο είναι εντελώς απροετοίμαστη, αφού θα έχει ένα νέο νόμισμα πληθωριστικό, το οποίο θα εκτοξεύσει τα δάνεια και τα επιτόκιά τους στα ύψη και, συγχρόνως, οι καταθέσεις θα κουρευτούν και οι μισθοί θα υποτιμηθούν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποπληρωθεί τίποτε, ενώ το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σε ποσοστό άνω του 50%. Βασικά αγαθά, τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα θα είναι πανάκριβα με το νέο νόμισμα και δεν θα μπορούμε να κάνουμε εύκολα εισαγωγές. Το κράτος, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός δεν θα μπορούν να προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες με τις σημερινές και θα ακολουθήσει το χάος. Η αγροτική παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας θα σβήσουν χωρίς τις επιδοτήσεις της ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα θα χαθούν τα 35 δις ευρώ από το  ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014 – 2020 και οι επιχειρήσεις θα κλείσουν η μία μετά την άλλη και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας θα χαθούν.  Τελική συνέπεια όλων θα είναι η γεωπολιτική αποδυνάμωση της Χώρας και η εθνική μας απομόνωση σε μία διαπεριφέρεια που είναι ασταθής και σπαράσσεται από συγκρούσεις και που κυριαρχεί ο αλυτρωτισμός.

Η παραμονή στο ΕΥΡΩ και στην Ενωμένη Ευρώπη είναι στρατηγική επιλογή και η μόνη οδός, η οποία εγγυάται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Χώρας. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλες τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες να δώσουμε ενωμένοιόλοι μαζί πέρα και πάνω από Κόμματα τη μεγάλη αυτή μάχη, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, με αποφασιστικότητα, με καρδιά και ψυχή, ψηφίζοντας ΝΑΙ για τη σωτηρία της Πατρίδας μας, ΝΑΙ για το μέλλον των παιδιών μας και των οικογενειών μας, ΝΑΙ για το μέλλον της Ελλάδας.


Τομέας Επικοινωνίας

ΝΟ.Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.