Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποχαιρετιστήριο γλέντι για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς από τον σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης “O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” (εικόνες)

30 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

γρεβεν- κοζ 2Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”  πραγματοποίησε την Δευτέρα 29-06-2015 το βράδυ, αποχαιρετιστήριο γλέντι για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς, στην ταβέρνα Θεόφιλος στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου   της Κοζάνης και στήθηκε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα ΣΟΛΦΕΖ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη και τα ευχαριστεί για την συμμετοχή και βοήθεια που πρόσφεραν στον σύλλογο, δίνοντας ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Δείτε εικόνες από το γλέντι: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

γρεβεν- κοζ 7 γρεβεν- κοζ 6 γρεβεν- κοζ 5 γρεβεν- κοζ 4 γρεβεν- κοζ 3
γρεβεν- κοζ 2
γρεβεν- κοζ 1

Οι επόμενες παραστάσεις του χορευτικού θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2-07-2015 στο Πρωτοχώρι   Κοζάνης και στις 26-07-2015 στο Μέτσοβο.

O Πρόεδρος   Ο Γ. Γραμματέας

Μπουκάλης Δημήτριος   Λότσιος Αθανάσιος

This entry was posted on Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2015 at 14:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply