Δείτε τι συνέβη στον κόσμο μέσα από το φωτογραφικό φακό
φωτο - βουνό
Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Επαρχία Σετσουάν, Κίνα. Φονικές πλημμύρες με δεκάδες νεκρούς

EIKONES3

Πάνω από 100 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι και πολλοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τις φονικές πλημμύρες στην Κίνα. Οι Αρχές κάνουν λόγο χιλιάδες άστεγους ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δυτική Όχθη. Πέρασμα στη Βηθλεέμ

EIKONES4

Γυναίκες από την Παλαιστίνη συνωστίζονται σε ισραηλινό σημείο ελέγχου στη Βηθλεέμ της Δυτικής Όχθης. Οι γυναίκες κατευθύνονται στο τζαμί al-Aqsa της Ιερουσαλήμ προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσευχή της Παρασκευής, στο πλαίσιο του Ραμαζανιού.

Τζακάρτα, Ινδονησία. Εικόνες από το Ραμαζάνι

EIKONES5

Μετά τις προσευχές της Παρασκευής, οι άντρες ξεκουράζονται μέσα στο Τζαμί της Ανεξαρτησίας.

Ντονέτσκ, Ουκρανία. Οι ανθρακωρύχοι του Ντόνετσκ

EIKONES6

Κοντά στη γραμμή του πυρός μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων της Ουκρανίας και των καλά οπλισμένων ανταρτών, το εργοστάσιο Avdiyivka έχει πληγεί από περίπου 230 ρουκέτες λόγω των εχθροπραξιών που ξέσπασαν ένα χρόνο πριν.

Πουκόν, Χιλή. Απόκοσμο θέαμα από τα έγκατα της Γης

EIKONES2

Εικόνες που προκαλούν δέος έρχονται από τη Χιλή όπου μετά το Καλμπούκο, τα φώτα στρέφονται στο ηφαίστειο Villarrica. Καπνός βγαίνει από τον κρατήρα του ηφαιστείου δημιουργώντας μια απόκοσμη εικόνα του νυχτερινού ουρανού.

Μιανμάρ. Στην πυρά για την Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

EIKONES7

Πονοκέφαλο, ζάλη ίσως και λίγη… ευφορία μπορεί να ένιωσαν ορισμένοι, όταν αστυνομικοί στη Μιανμάρ αποφάσισαν να κάψουν πολλούς τόνους ναρκωτικών για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ. Στιγμές και ξεγνοιασιάς

EIKONES8

Το ετήσιο San Diego County Fair in Del Mar συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Αμερικανούς που συρρέουν και περνούν στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς που μόνο μια καθιερωμένη γιορτή του καλοκαιριού μπορεί να προσφέρει.

Κίτο, Εκουαδόρ. Αναταραχές στην πρωτεύουσα

EIKONES9

Τo Eκουαδόρ βρίσκεται σε αναταραχή λόγω των μεγάλων διαδηλώσεων που γίνονται κατά των μέτρων λιτότητας που έχουν επιβληθεί. Η μείωση της τιμής του πετρελαίου έχει προκαλέσει πρόσθετα οικονομικά προβλήματα σε μια χώρα που προσπαθεί να ανακάμψει.

Ρούστενμπουργκ, Γιοχάνεσμπουργκ. Επιστροφή στο σπίτι

EIKONES10
Το Γιοχάνεσμπουργκ βρίσκεται πάνω σε μία από τις μεγαλύτερες λεκάνες χρυσού που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ. Στην εικόνα ένας εργάτης στα ορυχεία επιστρέφει σπίτι του με το ποδήλατό του.

Μπρούκλιν, ΗΠΑ. Γοργόνες στη στεριά

EIKONES1MERMAIDΧιλιάδες άνθρωποι ντυμένοι ως γοργόνες και άλλα πλάσματα της θάλασσας βγήκαν στους δρόμους του Κόνι Άιλαντ στο Μπρούκλιν το περασμένο Σάββατο, συμμετέχοντας στην Παρέλαση των Γοργόνων.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.