epitelous-i-prwti-krema-pou-sas-xarizei-rutides.w_lΚι όμως αυτή η κρέμα υπάρχει και όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να την φορέσουν. Δείτε μια πανέξυπνη διαφήμιση, με σοβαρό μήνυμα…

Ενα νέο προϊόν, μια κρέμα ενυδάτωσης, προσκαλεί τις γυναίκες να την φορέσουν για να… αποκτήσουν ρυτίδες! Και όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να την φορέσουν!

Πρόκειται για μια πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια ενός προϊόντος που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.

Φορέστε αυτή την κρέμα στο στήθος σας!

Οι περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται αργά τον καρκίνο στο στήθος. Αυτή η διαφήμιση προτείνει στις γυναίκες να απλώνουν καθημερινά στο στήθος τους αυτή την κρέμα για την προστασία του δέρματος.

Ο λόγος; Είναι απλό: Απλώνοντας καθημερινά την κρέμα στο στήθος τους, οι γυναίκες θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν τυχόν αλλαγές (σε περίπτωση που υπήρχαν).

Και αν κατανοούσαν εγκαίρως τις αλλαγές στο στήθος τους, τότε θα είχαν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν εγκαίρως το πρόβλημα και να ζήσουν πολλά χρόνια και να αποκτήσουν και ρυτίδες…

Η κρέμα του στήθους που σας χαρίζει ρυτίδες!

Ετσι, το Ιδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού της Νέας Ζηλανδίας, δημιούργησε αυτή την κρέμα, η οποία είναι ενυδατική.

Και κατά το λανσάρισμα του προϊόντος, η διαφημιστική καμπάνια προσθέτει ακόμα ένα στοιχείο στην καθημερινή ρουτίνα των γυναικών, μέσα από αυτή την έξυπνη διαφήμιση.

Γιατί τοποθετώντας αυτή την κρέμα η οποία σας χαρίζει ρυτίδες, θα μπορέσετε να απολαύσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εξηγεί η διαφήμιση.

Η συγκεκριμένη αφίσα μόλις κέρδισε τη μέγιστη διάκριση του Χρυσού Λέοντα στις Κάννες, το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.