Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

22 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20-04-15Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε στην 13η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 23 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Έγκριση για την υπογραφή “Πρωτοκόλλου Συνεργασίας” με τους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Γρεβενών.

Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου

Εισηγητής: Δασταμάνης Γεώργιος Δήμαρχος Γρεβενών

 

Ο Πρόεδρος σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση γνωστοποιείται και την ημέρα της συνεδρίασης.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι, ο Δήμος παρέλαβε πρόσκληση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις 22-06-2015 και για τη συνέργειας των Εταίρων και την κατοχύρωση αυτής με την συνυπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΕ/FEAD) χρειάζεται η λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 23-06-2015 (παράδοση απόφασης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) και επιπλέον για την υποβολή του πρωτοκόλλου συνεργασίας και της επιτροπής παραλαβής στην Αρχή Διαχείρισης έχει οριστεί  καταληκτική ημερομηνία η 26η Ιουνίου 2015.

Επίσης το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων υποστηρίζει Εθνικά Συστήματα μέσα από τα οποία διανέμονται στους απόρους τρόφιμα καθώς και δραστηριότητες για τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή δωρεάν τροφίμων. Στηρίζει συνοδευτικά μέτρα για την παροχή τροφίμων και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των απόρων. Η δράση αυτή για το Δήμο μας θεωρείται απαραίτητη και αναγκαία για τη στήριξη των απόρων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

This entry was posted on Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2015 at 21:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply