Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τεστ: Πόσα χρόνια ακόμη θα ζήσετε (εφαρμογή)

16 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΙΔΙ
Οι άνθρωποι που είναι σήμερα γύρω στα 20 και τα 30 έχουν 1 στις 10 πιθανότητες να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα 100.

Το Office for National Statistics δημοσίευσε ένα online εργαλείο, που αποκαλύπτει πόσο θα ζήσουμε και τις πιθανότητές να γίνουμε αιωνόβιοι.

Μεταξύ άλλων δείχνει εντυπωσιακές διαφορές μεταξύ της θνησιμότητας των ανδρών και των γυναικών.

Για παράδειγμα μία κοπέλα που είναι σήμερα 22 ετών αναμένεται να ζήσει μέχρι τα 92 της, ενώ για ένα αγόρι της ίδια ηλικίας το προσδόκιμο είναι μέχρι τα 88.

Για τις γεννήσεις του 2037 το προσδόκιμο ζωής προβλέπεται να φτάσει τα 84,1 χρόνια για τους άνδρες και τα 87,3 για τις γυναίκες.

«Οι άνθρωποι ζουν πλέον περισσότερο. Κατά μέσο όρο, τα άτομα ηλικίας 55 σήμερα θα ζήσουν μέχρι και τα 80-85», αναφέρει το ONS και προσθέτει:

«Περίπου 1 στους 10 άνδρες και 1 στις 5 γυναίκες σε αυτή την ηλικία θα ζήσει έως 100».

Κάντε το τεστ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στο πρώτο κουτάκι την ηλικία σας, στο δεύτερο το φύλο σας (male=αρσενικό και female=θηλυκό) και να πατήσετε πάνω στο γαλάζιο κουτάκι που γράφει calculate:

This entry was posted on Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2015 at 22:13 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply