Σύλληψη 41χρονου στην Κοζάνη με 236 χάπια…
xapia - ΧΑΠΙΑ - ΑΡΧΕΙΟ Την Παρασκευή (12/6) το απόγευμα στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν έναν 35χρονο, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ακολούθως σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη εξήντα επτά (67) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύλληψη 41χρονου στην Κοζάνη με 236 χάπια
ΣΥΛΛΗΨΗ
Σήμερα Σάββατο (13-06-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνέλαβαν έναν 41χρονο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, διάφορα σύνεργα χρήσης ηρωίνης και διακόσια τριάντα έξι (236) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.