den-tha-pisteuete-ti-metamorfwsi-tis-tanias-tsanaklidou.w_lΣτις 23 Απριλίου έγινε 63 ετών και αποφάσισε να το γιορτάσει με ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της. Η μοναδική Τάνια Τσανακλίδου ακολουθεί τη ροή του χρόνου. Δείτε την.

Αυτή είναι η Τάνια Τσανακλίδου, η ερμηνεύτρια που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία και στις live εμφανίσεις.

 Με τα χαρακτηριστικά κατσαρά, ατίθασα μαλλιά της και σε χρώμα από το καστανό σκούρο μέχρι το κόκκινο. Η Τάνια Τσανακλίδου στα 63 της αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της και να ακολουθήσει τη ροή του χρόνου και τις αλλαγές που φέρνει. Άλλωστε πάντα ήταν μία γυναίκα που ακολουθούσε την καρδιά της, που εγκατέλειψε την Αθήνα και τα μεγάλα φώτα και εγκαταστάθηκε στις Μηλιές Πηλίου, όπου είχε μία εξοχική κατοικία και δημιουργούσε το δικό της μαγαζί με καφέ, πίτες και γλυκά από τα χέρια της, το «Ρόδο και Αηδόνι».

Η ερμηνεύτρια εξέπληξε όλους όσοι την είδαν το απόγευμα της Τρίτης, στην παρουσίαση του προγράμματος των live στον Κήπο του Μεγάρου, αφού η Τάνια Τσανακλίδου έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, σταμάτησε να τα βάφει και τα άφησε στο λευκό τους χρώμα.

Μία γυναίκα πάντα διαφορετική και ιδιαίτερη.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.