Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατέστρεψαν εκτάσεις με χιλιάδες δέντρα χασίς στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας

6 Ιουνίου, 2015 by Σταματίνα

katestrepsan-ektaseis-me-xiliades-dentra-xasis.w_l Οι αστυνομικές αρχές στο Αργυρόκαστρο ανακάλυψαν και κατέστρεψαν ολόκληρες εκτάσεις με χασισόδενδρα στην περιοχή της Ζαγοριάς που συνορεύει με την Ελλάδα.

Οι αστυνομικές αρχές στο Αργυρόκαστρο ανακάλυψαν και κατέστρεψαν ολόκληρες εκτάσεις με χασισόδενδρα στην περιοχή της Ζαγοριάς που συνορεύει με την Ελλάδα. Συνολικά, οι αρχές κατέστρεψαν 1.222 χασισόδενδρα και σπορόφυτα έτοιμο να φυτευτούν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διερευνά την υπόθεση για την σύλληψη των καλλιεργητών.

Επίσης, χθες οι αστυνομικές αρχές στην Σκόδρα, βορειοδυτικά της χώρας, στα σύνορα με το Μαυροβούνιο, ανακάλυψαν και κατέστρεψαν 2.300 περίπου δενδρύλλια κάνναβης σε 31 διαφορετικά χωράφια.

Οι αρχές θεωρούν ότι είναι δύσκολο να ανιχνευθούν τέτοιες περιπτώσεις, διότι οι παράνομοι καλλιεργητές φυτεύουν τα χασισόδενδρα σε απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, σε χωράφια χωρίς ιδιοκτησία.

thetoc

This entry was posted on Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2015 at 19:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply