molotof-gia-ta-matia-gunaikas-se-mpar-stin-petroupoli.w_l Οι δύο παρέες είχαν έρθει σε… ευθυμία, κάποιος ή κάποιοι το παρατράβηξαν… Ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

«Θύμα» της συμπλοκής ήταν ένας 28χρονος από την Αλβανία, ο οποίος βγήκε σηκωτός από μπαρ, παρότι εκείνος ήταν ο θιγμένος της υπόθεσης, καθώς και η κοπέλα που συνόδευε έπεσε θύμα της άγαρμπης ερωτικής προσέγγισης των «αντιπάλων».

Όλα, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνέβησαν στις 05:30 τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2015, στο Mylos Club στην Πετρούπολη. Ο 28χρονος από την Αλβανία, δεν ξεπέρασε το γεγονός ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια της συνομήλικης συντρόφου του, ομογενούς από τη Βόρειο Ήπειρο. Εντόπισε τα οχήματα των αντιπάλων και επέστρεψε στο κλαμπ, έχοντας μαζί του ένα σακίδιο με βόμβες μολότοφ, που είχε κατασκευάσει ο ίδιος. Πέρασε δίπλα από το κάθε όχημα του στόχου, όπου πυροδότησε και εκτόξευσε διαδοχικά τρεις βόμβες μολότοφ. Από τις εστίες φωτιάς προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στα οχήματα και στον περίβολο του νυχτερινού καταστήματος. Από την προανάκριση προέκυψε η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του, και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.