vogue708 Αν βγαίνατε με την Ιρίνα Σάικ το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσασταν είναι

να την απατήσετε. Εκτός κι αν είστε ο Ρονάλντο. Τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού της Ρωσίδας καλλονής με τον σταρ των γηπέδων αποκάλυψε ανώνυμη πηγή, ρίχνοντας φως στον χωρισμό που συγκλόνισε την παγκόσμια σόουμπιζ.

Ανώνυμη πηγή αποκαλύπτει ότι η απόφαση, νωρίτερα αυτήν τη χρονιά, της Ιρίνα Σάικ, να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πολύ βαθύτερα αίτια.

Η ίδια δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες του χωρισμού τους, είχε πει μόνο ότι ο Ρονάλντο δεν της φέρθηκε σαν άντρας, αφήνοντας υπονοούμενα για την αξιοπιστία του.

Οπως αποκαλύπτει η Βρετανική εφημερίδα «The Sun» και αναπαράγουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Ιρίνα εκμυστηρεύθηκε ότι αποφάσισε να χωρίσει με τον Πορτογάλο σταρ, όταν ανακάλυψε στο κινητό του αμέτρητα μηνύματα προς άλλες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο!

«Για πέντε χρόνια τον εμπιστευόταν και τώρα νιώθει απολύτως πληγωμένη και προδομένη» λέει η πηγή, αν και η Ρωσίδα καλλονή δείχνει να έχει προχωρήσει στη ζωή της, κάνοντας σχέση με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και η ίδια η Ιρίνα δεχόταν πολλά μηνύματα στο κινητό της από άλλες γυναίκες, που της έλεγαν ευθέως ότι φλερτάρουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα όταν εκείνη του ζήτησε τα ρέστα, ο Πορτογάλος επιθετικός αρνήθηκε τα πάντα, όταν όμως του είπε ότι είχε δει το κινητό του, αναγκάστηκε να τα παραδεχθεί όλα και η σχέση τους τελείωσε την ίδια στιγμή, καθώς εκείνη έφυγε από το σπίτι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.