ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΕΚΕκνευρισμό προκάλεσε στην ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη η τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο για δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στην ΑΕΚ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η ίδια επιτροπή που πριν από λίγες εβδομάδες είχε εκδώσει αθωωτική απόφαση, τώρα τιμώρησε τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ για δηλώσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι.

Το περίεργο στην ιστορία είναι η σύνδεση που επιχειρείται ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, όταν είναι σαφές πως δεν υπάρχει ουδεμία θεσμική ιδιότητα του «τίγρη» στην ΠΑΕ. Στην Ενωση σχολίαζαν πως υπάρχει μια συγκροτημένη προσπάθεια για να συνδεθεί ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ, όπως έχει διαφανεί και από τα συνεχή θέματα που τίθενται από την πλευρά του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ.

Για αυτό και ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, αλλά θα προχωρήσει σε αγωγές προς τα μέλη της Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις που είχε κάνει το βράδυ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μελισσανίδης:


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.